Van 3 tot en met 17 juli 2010 stond onze tentoonstelling in het vrijetijdscentrum De Kruierie te Balen.

Het ophalen van de tentoonstelling door de gemeente Balen was een hele klus. Zowel de panelen als onze collega’s waren op bepaald moment verdwenen. Een hele zoektocht in de container bracht de oplossing.

Vrijdagavond 2 juli was er de officiële opening. De inkomhal van de Kruierie werd omgetoverd tot receptieruimte. Balense vrijwilligers waren hier meer dan welkom. Ook een aantal getuigen uit de Vrouwenkrachtboek waren van de partij. Waaronder de naaimoekes van De Witte Mol, Lieve, Louis en natuurlijk de Balense Marie-Augustine.

Het was een zwoele avond. De wijn en fruitsap vloeiden dus goed binnen. Na de voorstelling van ons Vrouwenkracht-project, nam de lokale Schepen van emancipatie, Petra Geukens, het woord. 
Petra onderstreepte op een krachtige manier het belang van vrijwilligerswerk op gemeentelijk vlak. Maar ook de emancipatiegedachte kwam stevig naar voor. Een warme speech, recht uit het hart.

Na het officiële gedeelte verhuisden we de receptietafels naar buiten. Daar genoten we van de lekkere hapjes en drankjes. Gezelligheid was troef. 
Het was gewoonweg een fantastische, zwoele, Balense avond. Een avondje gewoon genieten. Bedankt Balen.

{gallery}100702kruierie{/gallery}