Het VTST nodigde de buurtbewoners uit voor een bezoekje aan de bank in het VTST.  We waren met een groepje van zeven.  Leon Smets, technische adviseur, was de gastheer van de namiddag.  De enthousiaste reacties van de buurtbewoners spreken voor zich:

 • Een pluim voor het team van VTST. Het begon met een prachtige voorstelling met foto’s van de verschillende werken in uitvoering. De rondleiding was zeer interessant met vriendelijke leerkrachten die op al onze vragen een duidelijk antwoord gaven.
  Wij zijn zeer blij met deze mooie en robuuste bank. Ons halfrond is ronduit uniek!
   May en Staf
 • Wij, en dan praat ik in naam van Marleen en mij zelf zijn heel trots op onze stevige, best zware, maar prachtige baby.  We zijn wat geschrokken van zijn geboortegewicht, waren bedwelmd door de prachtige kleur, overdonderd door de mooie vorm, en hebben genoten van ons onthaal in de school, de uitleg werd goed gegeven, zelfs wij als vrouwen waren mee, wat niet altijd evident is, het gaf mij ook een gans ander zicht op een technise school, proficiat VTST.
  Ann
 • Het was wel een bijzondere middag.
  De ontvangst bij het VTST, de gedreven betrokkenheid van de VTST-mensen die bij het bankproject betrokken zijn. Hun interesse om ons echt alles te laten zien van hun school en hun werk, zelfs al had het niets met de bank te maken van metaal en hout tot bouw en drukkerij. Het was een geweldige middag. Hier enkele foto’s, maar ik vind wel dat de foto’s niet kunnen tippen aan wat wij gezien hebben.
  Ad

{gallery}bb03{/gallery}

http://vimeo.com/13202782