Hendrik Vos: Europese spanningen en invloeden

hendrik vosHendrik Vos

Europaspecialist Hendrik Vos bekijkt hoe Europa met crisissen omgaat en hoe dat ons leven beïnvloedt.

Telkens opnieuw worden de lidstaten van de Europese Unie met crisissen geconfronteerd die ze moeilijk de baas kunnen. Telkens opnieuw blijkt hoe moeilijk het is om een gemeenschappelijke Europese aanpak uit te werken.

Valt de EU uit elkaar? Of krijgt de EU steeds meer grip op de lidstaten?

Hendrik Vos

is als hoogleraar verbonden aan de Vakgroep Politieke Wetenschappen van de Universiteit Gent. Hendrik Vos doceert in de bachelor Politieke Wetenschappen (Europese Politieke Integratie, het Beleid van de Europese Unie) en in de masteropleidingen Politieke Wetenschappen en EU Studies (Besluitvorming in de Europese Unie, Werkcollege Besluitvorming in de Europese Unie, Actuele Vraagstukken van de Europese Politiek).

Hendrik Vos schrijft ook vaak stukjes over de Europese Unie in de krant en becommentarieert geregeld actuele gebeurtenissen in de Europese politiek.

Deze lezing aanvragen?

  1. Lees eerst onze voorwaarden door en over hoe we werken
  2. Bel 014 95 35 43 of mail Viviane. Bij haar kom je te weten hoe je de begeleider kan contacteren. Dan kan je daarmee rechtstreeks een datum en een plaats afspreken.
  3. Afspraak geregeld? Vraag de activiteit dan online bij ons aan.

Wat je nog moet weten

  • Je betaalt voor deze lezing 200 euro. Lijkt je dat wat veel? Organiseer deze lezing samen met een andere vereniging: dat zorgt niet alleen voor meer volk, maar ook voor gedeelde kosten.
  • Duur: ongeveer 1,5 uur
  • Als organisator zorg je voor een beamer, een laptop en een projectiescherm.

Snel een mailtje?

Vraag ons wat je wil. We antwoorden je snel!

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?