Dirk Barrez: Slimme samenlevingen kiezen tijdig voor de beste oplossingen

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Slimme samenlevingen kiezen tijdig voor de beste oplossingen.

Onze politici verzuimden de toekomst voor te bereiden in de meest levensbelangrijke domeinen: klimaat, zorg, energie, sociale zekerheid, mobiliteit, migratie …

“Schokkend is dat, jullie politici wisten al sinds 1972 en zelfs vroeger dat het met de aarde de verkeerde kant uitging.”

Al dit falen gaat vergezeld van betrouwbare, duurzame en democratische alternatieven die we kunnen omarmen en die ons allen ook morgen welvaart en welzijn garanderen. Tal van voorbeelden illustreren dat het echt veel beter kan. Vanzelf zal het niet gaan.

Deze lezing nodigt uit om samen na te denken over hoe burgers voorbij antipolitiek en verkiezingen mee een duurzame toekomst kunnen creëren. Want onze politici kunnen het niet alleen.

Tijdens deze lezing krijg je dus niet enkel zicht op het falen van onze politici, maar Dirk reikt ook alternatieven aan. Hij doet dit met een heel kritische kijk, maar nooit antipolitiek.

Dirk Barrez presenteert zijn nieuwe boek 11 politieke dwaasheden. 50 jaar schuldig verzuim van onze politici.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Deze lezing aanvragen?

  1. Lees eerst onze voorwaarden door en over hoe we werken
  2. Bel 014 95 35 43 of mail Viviane. Bij haar kom je te weten hoe je de begeleider kan contacteren. Dan kan je daarmee rechtstreeks een datum en een plaats afspreken.
  3. Afspraak geregeld? Vraag de activiteit dan online bij ons aan.
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Wat je nog moet weten

  • Je betaalt voor deze lezing 100 euro.
  • Duur: 2 uur (pauze indien gewenst)
  • Als organisator zorg je voor een beamer en een projectiescherm. Bij voorkeur ook een geluidsinstallatie (zeker bij slechte akoestiek of grote zaal).
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Kijk ook op
Close
Back to top button
Close
Close