Wie kan activiteiten aanvragen uit ons aanbod?

Buurtwerken, een OKRA-afdeling, de bib, een oudercomité,…: sociaal-culturele groepen en organisaties in onze regio die met volwassenen werken, kunnen via ons deze activiteiten aanvragen. Politieke en commerciële organisaties kunnen dat niet. 

Goedkoop?

Op onze site vind je bij het vormingsaanbod netto prijzen: Vormingplus rekent je niet de normale bijdrage aan van de begeleider en zijn verplaatsingsonkosten, maar een sterk verminderd tarief. Je betaalt niet de volle pot, laat dat duidelijk zijn.

Aantal aanvragen begrensd

We willen zoveel mogelijk verenigingen laten genieten van ons sprekersaanbod. Daarom begrenzen we het aantal aanvragen per verenigingen tot twee activiteiten per jaar.

Voorwaarden

  • Je activiteit moet open staan voor het ruime publiek. Als enkel je eigen leden welkom zijn, val je uit de boot.
  • Je aanvraag doe je liefst zo vroeg mogelijk en uiterlijk 2 maanden vóór de activiteit.
  • De inkomprijs moet zo democratisch mogelijk gehouden worden: 5 euro (ook voor eventuele niet-leden) is voor ons echt het maximum. Als je het daarmee niet redt voor de organisatie van je activiteit, neem je best even contact met ons op.
  • Op al je promotie voor je activiteit moet Vormingplus Kempen vermeld worden als partner.
  • Je moet ons achteraf een aanwezigheidslijst bezorgen. Daarvoor kan je deze Excelsheet gebruiken (of er zelf eentje maken met voornaam, achternaam en gemeente – meer gegevens hebben we niet nodig) of een papieren aanwezigheidslijst die je ons nadien bezorgt.

Afgelasten?

We gaan er van uit dat vastgelegde activiteiten ook effectief plaatsvinden. Als je de activiteit (bijv. omwille van tegenvallende voorverkoop) afgelast, kunnen we onze effectieve kosten terugverhalen bij je organisatie. Die kunnen hoger liggen dan de oorspronkelijke kosten van de betoelaagde activiteit die je bij ons aanvroeg.

Praktisch