Opa en oma zonder stress!

Opa en oma zonder stress!

Hoe word je de oma of opa die je altijd al had willen zijn? Met deze lezing helpt grootoudercoach Bieke Geenen je alvast een heel eind op weg. 

Grootouders en hun kleinkinderen. Het is haast niet te beschrijven welke magie er tussen hen knettert.

Grootouder zijn is dan ook een geweldig privilege. Maar het brengt soms ook onverwachte uitdagingen met zich mee. Want hoe vind je een goede balans tussen mee opvoeden en lekker verwennen? Hoe geef je aan waar je grenzen liggen? Wat als de opvang van je kleinkinderen wat te vermoeiend wordt? En vooral: hoe word je de oma of opa die je altijd al had willen zijn?

Aan de hand van de vele tips en de herkenbare verhalen van andere opa’s en oma’s leer je je rol als grootouder zelf vorm te geven, zodat je er nog meer van kunt genieten. Want één ding is zeker: oma of opa zijn is fantastisch!

Het boek “Opa en Oma zonder stress” wordt ook te koop aangeboden op de lezing en kan gesigneerd worden door de auteur zelf.

    Praktisch

Hoe vraag je deze lezing aan?

Wat je nog moet weten

  • Je betaalt voor deze lezing 100 euro. De prijs is excl. pauze. De organisatie kiest zelf of ze een pauze wenst binnen die 90 min of niet. Kiezen ze voor een pauze, graag max. een kwartier.

  • Als organisator zorg je voor een laptop waar een usb in kan, een beamer die aangesloten kan worden op de laptop, een geluidsinstallatie (microfoon op staander of headset), een tafel om de boeken op te stellen die na de lezing gekocht en gesigneerd kunnen worden.
    Zo mogelijk zorg je ook voor een leuke aankleding van de plek waar de auteur zit, om meteen een leuke sfeer te creëren, zoals een zeteltje en een leeslamp en een klein salontafeltje. Mag ingevuld worden naar eigen creativiteit en mogelijkheden.
    Voorzie ook iets om te drinken.
    Bieke heeft graag dat de techniek op punt staat, want ze is zelf heel slecht in dat soort zaken en de lezing zal ondersteund worden door een PowerPointpresentatie.

  • De lezing duurt 90 minuten.

2018-05-02T11:44:10+00:00