Brigitte Balfoort: De Goede Manieren Show

Brigitte Balfoort: De Goede Manieren Show

Weet iemand nog hoe het hoort? Etiquetteconsultant Brigitte Balfoort doet het je uit de doeken.

Veel ouderwetse etiquetteregels hebben afgedaan, zoveel is zeker. Maar hoe moet je je gedragen in deze digitale postmoderne jungle?

Tijdens haar humoristische causerie maakt Brigitte Balfoort ook u wegwijs in de wereld van de goede manieren… Ja, die hebben nog zin, meer dan ooit zelfs. Want hoe je het draait of keert, we blijven altijd ons eigen visitekaartje.

Brigitte Balfoort is auteur, blogger en spreker over hedendaagse sociale en zakelijke etiquette. Als beroepsjournaliste bij onder meer VTM legde Balfoort zich 20 jaar toe op koninklijk nieuws totdat ze zich in 2014 omschoolde tot etiquetteconsultant in de bekende etiquetteschool ‘Minding Manners’ in Londen.

Het ontstoffen van etiquette tot zijn essentie is nu haar hoofdbezigheid, of hoe we het samenleven en -werken net iets aangenamer kunnen maken.

Balfoort schreef over hedendaagse etiquette al verschillende boeken. Ze maakt ook deel uit van het docententeam van de School for Butlers and Hospitality van Vincent Vermeulen in Oostkamp.

    Praktisch

Hoe vraag je deze lezing aan?

Wat je nog moet weten

  • Je betaalt voor deze activiteit 100 euro.

  • Als organisator zorg je voor een paar helpende handen om Brigitte bij te staan bij het uitladen en klaarzetten van haar materiaal. Ze brengt zelf een beamer, een scherm(pje) en een geluidsinstallatie met twee micro’s mee.

  • De lezing duurt 2 uur, vragen en korte pauze inbegrepen.

2018-07-03T11:19:14+00:00