Allemaal anders

Ooit hadden we allen samen één taal, vóór de spraakverwarring ons trof. Zo konden we elkaar niet langer verstaan en werden we vervolgens verspreid over de aarde. Dat was het verhaal.

Maar de verwarring blijft. Omgaan met verschillen, maakt ons ongemakkelijk. Het zorgt voor veel vragen, maar weinig pasklare antwoorden.
Wat kunnen we daaraan samen met andere Kempense organisaties en verenigingen doen?

Op 4 december 2018 organiseerden we met Vormingplus voor de zevende maal ons alom gesmaakte netwerkevenement, met inhoud en inspiratie. Dat vond plaats in het Herentalse CC ‘t Schaliken.

Yasmien Naciri

deed op onze avond met plezier haar maatschappijvisie uit de doeken. En nadien kon je samen met ons 10 uitdagende projecten ontdekken.

Lees meer over dit project

Diversiteit blijft een hot issue en is een van de grootste maatschappelijke uitdagingen van het moment. In de zomer 2018 werkten we al rond beeldvorming van superdiversiteit in onze Kliek Uniek-campagne.

Daarbij voelden we dat heel wat organisaties achter die boodschap staan, maar ook dat ze -net zoals wijzelf- hongerig zijn naar concrete tools en praktijken voor hun werking.

december 2018

Martine Coppieters

  • het Turnhoutse arrondissement

Snel een mailtje?

Vraag ons wat je wil. We antwoorden je snel!

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?