Voedselallergie en intolerantie

De laatste jaren lijkt het aantal mensen met een voedselallergie en/of een intolerantie alsmaar toe te nemen.

Ben jij of iemand van jouw familie of kennissen allergisch of intolerant voor voeding? Wil je graag weten wat dat inhoudt, hoe de diagnose wordt gesteld, of gluten en lactose echt beter vermeden kunnen worden en hoe je dit best praktisch kan aanpakken? Kom dan luisteren.

Vanuit de jarenlange praktijkervaring informeert een allergiediëtist je over voedselallergie en intolerantie op basis van wetenschappelijke informatie. Je krijgt info, adviezen en praktische tips zodat jouw leven met een voedselovergevoeligheid aangenamer wordt.

Praktisch

Hoe vraag je deze lezing aan?

Wat je nog moet weten

  • Je betaalt voor deze lezing 150 euro.
  • Als organisator zorg je voor een beamer en een scherm (of een witte muur) en afhankelijk van het aantal aanwezigen ook een geluidsinstallatie.
  • Duur van de activiteit: 2 uur, incl. vragenronde
  • Minimum 10 deelnemers
  • Begeleiding: Allergiedietisten.com
Back to top button
Close
Close

Onze website gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website te verbeteren. Klik op de schuifknop om je voorkeuren op te slaan of aanvaard al onze standaard-cookies.

Cookie-instellingen

Hier kan je aankruisen welke cookies je al dan niet wil toelaten. Klik op de bewaarknop om je keuzes te bewaren.

Functionele cookiesDeze cookies zijn minimaal nodig om de website goed te laten werken.

Statistische cookiesDie brengen, volledig anoniem, jouw gebruik in kaart voor analyse en onderzoek. Dat gebeurt o.a. geanonimiseerd voor Google Analytics.

Sociale mediakoppelingenDie zorgen voor een optimale wisselwerking met sociale media zoals Youtube, Twitter, Facebook of Instagram.

AdvertentiecookiesDie gebruiken we normaal niet.

Andere cookieszoals bijv. die van Publiq om de UiT-agenda te laten werken