Sierlijk en kruidig: genieten van (on)kruiden

Onkruiden zijn veel meer dan ongewenste kruiden. Ze hebben flink wat troeven, waar je in je tuin en keuken lekker van kunt genieten.

Je ontdekt hoe onkruiden naast de keukenkruiden een plaats verdienen en op welke plaats ze het best thuishoren.

Daarnaast is er aandacht voor ‘onkruid’ en hoe het in je tuin terechtkomt. Je leert ze beter kennen en waarderen. Zo verandert onkruid van onbekend en onbemind in een heerlijk kruid.

De Velt-lesgever bespreekt naast al dat kruidigs ook enkele eetbare bloemen. Niets is leuker dan een soepje of salade letterlijk op te fleuren met bloemen uit je eigen tuin!

Praktisch

Hoe vraag je deze lezing aan?

Wat je nog moet weten

  • Je betaalt voor deze lezing 50 euro.
  • Als organisator maak je met de lesgever afspraken over het materiaal dat die nodig heeft en over mogelijke extra onkosten (kopieermateriaal, ingrediënten, …).
  • Duur van de lezing: 2,5 uur.
  • Minimum 10, maximum 35 deelnemers. Als je daarvan afwijkt, kan Velt je daarvoor een extra vergoeding vragen. Lees even hun voorwaarden er even op na.

Geef een reactie

Back to top button

Onze website gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website te verbeteren. Klik op de schuifknop om je voorkeuren op te slaan of aanvaard al onze standaard-cookies.

Cookie-instellingen

Hier kan je aankruisen welke cookies je al dan niet wil toelaten. Klik op de bewaarknop om je keuzes te bewaren.

Functionele cookiesDeze cookies zijn minimaal nodig om de website goed te laten werken.

Statistische cookiesDie brengen, volledig anoniem, jouw gebruik in kaart voor analyse en onderzoek. Dat gebeurt o.a. geanonimiseerd voor Google Analytics.

Sociale mediakoppelingenDie zorgen voor een optimale wisselwerking met sociale media zoals Youtube, Twitter, Facebook of Instagram.

AdvertentiecookiesDie gebruiken we normaal niet.

Andere cookieszoals bijv. die van Publiq om de UiT-agenda te laten werken