Manu Keirse over verlies en verdriet

Vroeg of laat verlies je iemand die je dierbaar is. Manu Keirse weet dat verlies verwerken tijd vraagt en vertelt daarover.

Vroeg of laat krijg je te maken met het verlies van een persoon die je dierbaar is. Een grootouder, een ouder, je partner, een broer of zus, een (ongeboren) kind, neefje of nichtje, een vriend, een klasgenoot…

De relatie en de omstandigheden van het verlies maken het verdriet anders. Het gemis draag je je hele leven mee. Het vraagt (h)erkenning van het verdriet om verder te gaan.

Manu Keirse raakt ons met concrete verhalen die herkenbaar zijn en helend. Zijn verhaal maakt duidelijk dat verlies verwerken tijd vraagt.

Prof. dr. em. Manu Keirse is klinisch psycholoog, doctor in de geneeskunde en dé specialist in België en Nederland als het over rouwverwerking en de laatste levensfase gaat. Zijn boeken werden in vele talen vertaald.

Praktisch

Hoe vraag je deze lezing aan?

Wat je nog moet weten

  • Je betaalt voor deze activiteit 200 euro.
  • Manu Keirse praat liefst voor grote groepen (+100 deelnemers). Hij pleit er daarom uitdrukkelijk voor dat verschillende organisaties in een gemeente zouden kunnen samenwerken om zo’n opkomst te garanderen.
Back to top button