Dokter, ik beweeg weer

Een ludiek toneelspel voor en door senioren rond het thema ‘Bewegen Op Verwijzing‘.

Sinds najaar 2017 loopt het project ‘Bewegen Op Verwijzing’. Via dit project kunnen huisartsen voortaan hun patiënten doorverwijzen naar een team van professionele ‘Bewegen Op Verwijzing’-coaches voor persoonlijke begeleiding op maat.

Senioren van De Letterhoutemse Toneelgroep schreven over dit thema het toneelstuk “Dokter, ik beweeg weer” geschreven.

Margriet, de vrouw des huizes, en Gerda haar vriendin, allebei actieve deelnemers aan ‘Bewegen Op Verwijzing’ hebben het plan gesmeed om Kamiel, de man van Margriet, die bijna niet meer uit de zetel komt, aan het bewegen te krijgen. Hiervoor hebben ze via de huisarts een beroep gedaan op Roberto de Bewegen Op Verwijzingscoach. Ze stuiten echter op hevige weerstand maar met veel geduld en doorzetting kunnen ze Kamiel overtuigen om zijn motor opnieuw in gang te trekken.

Kijk en ontdek hoe je langer kan genieten door meer te bewegen.

Deze lezing aanvragen?

  1. Lees eerst onze voorwaarden door en over hoe we werken
  2. Bel 014 95 35 43 of mail Viviane. Bij haar kom je te weten hoe je de begeleider kan contacteren. Dan kan je daarmee rechtstreeks een datum en een plaats afspreken.
  3. Afspraak geregeld? Vraag de activiteit dan online bij ons aan.

Wat je nog moet weten

  • Je betaalt voor deze voorstelling 200 euro. Lijkt je dat wat duur? Pols misschien even bij een andere vereniging, een adviesraad of de bib. Misschien kan je het dan samen organiseren. Gedeelde kosten én een potentieel groter publiek!
  • Duur: 50 minuten zonder pauze.
  • Als organisator zorg je voor een speelvlak of podium van minimum 6 meter x 4 meter, tafel met 4 stoelen en een zeteltje voor 1 persoon. Gewone verlichting – geen geluidsinstallatie.
Back to top button